Termeni si conditii

◦ fotoprintdigital.ro isi asuma raspunderea de a satisface solicitarile clientilor incadrandu-se in standardele de calitate afisate pe site.

◦ fotoprintdigital.ro se va asigura sa livreze la timp fotografiile incadrandu-se in termenul de maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

◦ fotoprintdigital.ro pune la dispozitia clientilor urmatoarele modalitati de plata: plata directa in magazinul nostru sau ramburs la primirea coletului.

◦fotoprintdigital.ro asigura transportul* pentru comenzile de Developare fotografii de pe suport digital ce depasesc suma de 250 Lei. Pentru comenzi cu o valoare mai mica taxa de transport va fi facturata direct clientului.

Taxa de transport este afisata pe site si inclusa in suma totala de plata.

Se livreaza conform ariei de acoperire a firmei de curierat, aria de acoperire regasindu-se pe site-ul furnizorului de servicii de curierat Urgent Cargus.

Serviciul de livrare catre localitati situate in afara ariei de acoperire va fi taxat suplimentar cu 0.8 Lei/km parcurs, taxa ce revine clientului indiferent de valoarea comenzii.

Pentru a evita costuri suplimentare generate de transportul in afara retelei, comenzile se pot ridica de la cea mai apropiata filiala Urgent Cargus.

◦ fotoprintdigital.ro nu este raspunzator pentru intarzierile cauzate de firma de curierat.

◦ fotoprintdigital.ro nu este raspunzator pentru intarzierile cauzate de defectiunea minilaboratorului ( se va anunta clientul in cazul acestei situatii)

◦ fotoprintdigital.ro poate furniza la cererea clientului numarul AWB alocat comenzii de firma de curierat in vederea urmaririi statusului expeditiei direct pe site-ul acestuia.

◦ fotoprintdigital.ro poate modifica preturile afisate fara o notificare prealabila, noile tarife urmand a intra in vigoare odata cu publicarea acestora pe site.

◦ fotoprintdigital.ro va anunta clientul inainte de executarea comenzii in cazul fotografiilor cu o calitate mai slaba, ce ar putea afecta vizibil developarea acestora.

◦ fotoprintdigital.ro se va asigura ca materialele trimise de clienti sa fie sterse automat dupa developarea acestora. Fotografiile trimise de clienti vor fi folosite strict in scopul developarii lor si nu vor fi pastrate sub nici o forma. Pentru developari ulterioare va fi nevoie de retrimiterea acestora.

◦ fotoprintdigital.ro nu isi asuma raspunderea pentru materialele trimise de catre client sau pentru scopul pentru care acestea sunt destinate.

Scroll to Top