Cum platesc

Plată ușoară si securizata

Este cea mai rapidă și ieftină metodă de plată care permite, în funcție de comerciant și de tipul de card, plata prin puncte de fidelitate, precum și plata recurentă.
EuPlătesc.ro are un sistem de gestionare a plăților electronice realizat cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul de tranzacționare proprietar dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluții avansate de combatere a fraudei, care, împreună cu VISA „Verified by Visa” și „SecureCode” de MasterCard, reduc riscurile asociate încercărilor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluție de tranzacționare rapidă, solidă și sigură prin intermediul certificatelor SSL (Secure Socket Layer).
Sistemul nostru informatic are la dispoziție metode adecvate pentru protecția datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum și operațiunile, tranzacțiile pe care aceștia le efectuează. EuPlătesc respectă prevederile GDPR și a numit la nivelul companiei un angajat care îndeplinește funcția DPO. Alegeți la sfârșitul comenzii secțiunea de plată: cardul bancar și plata se efectuează la fața locului în condiții de siguranță.
Derulează în sus
error: Alert: Content is protected !!