Laboratorul de fotografieDespre noiDevelopare poze

Despre noi

    Am infiintat fotoprintdigital.ro pentru ca  stim cat de importante sunt amintirile tale, la fel si modul in care acestea vor fi pastrate de-a lungul timpului.

Suntem o echipa cu experienta si motivata in ceea ce facem si punem suflet in fiecare lucru pe care il construim.

    Va punem la dispozitie o modalitate usoara si un sistem foarte bine conceput pentru realizarea serviciilor de editare foto, servicii foto ,foto ceramica, cadouri personalizate,foto canvas,online.

Incercam sa oferim un raport calitate/pret excelent si dorim sa crestem odata cu dumneavoastra in asa fel incat sa fim cei mai buni.

    Diversitatea serviciilor noastre cat si modalitatea simpla si usoara de folosire a atelierului nostru online ne aduce un plus in realizarea obiectivelor si ne ajuta sa intelegem mai bine informatiile si sa va oferim cea mai buna experienta de pana acum.

    Realizam printare fotografii si transfer de imagini de pe suport digital (CD, DVD, USB, memory stick, compact flash, SD, micro SD, telefon mobil, etc) pe hartie fotografica, lucioasa sau mata.

    Fotografiem mai mult ca niciodata! poze cu noi, familia, copii nostri, prieteni, vacante, petreceri, calatorii, instantanee ...

    Tinem totul pastrat in telefoane, ordinatoare, pe retele de socializare, in cloud ... Fotoprintdigital are solutia care va trebuie: va transformam imaginile in fotografii impecabile, la preturi usoare, cu livrare rapida. Tot noi va facem si tablouri pe panza canvas,  tablouri, personalizari, 

    Suntem o echipa entuziasta, motivata de satisfactia dvs - clientii nostri - singurii in masura sa decideti daca vom continua sa va oferim priceperea noastra.

Cu respect,

Echipa FotoPrintDigital

 

 

Powered by PitchPrint