Schimb global la revoluția tehnologică

VIDEOGRAFIE DRONE: TOP 8 BENEFICII DE FOTO-VIDEO DRONE PENTRU AFACERI

Videografia Drone a devenit cea mai fierbinte tendință în marketingul de evenimente de la înființarea social media. Dronele sunt cel mai bun mod de a sta (sau de a zbura) deasupra mulțimii și de a genera un zâmbet (doi drone înțepători într-o singură propoziție!). Utilizarea de imagini de dron înainte înainte, în timpul și după un eveniment vă poate duce eforturile de marketing la nivelul următor.

De la conferințe interioare până la festivaluri în aer liber, drone pot fi folosite pentru publicitate și divertisment pentru aproape orice eveniment pe care îl găzduiești!

Așadar, ce poți face cu videografia pe drone pentru a-ți îmbunătăți experiența de marketing și experiență?

 

Fotografii aeriene

Înainte de utilizarea dronelor comerciale, singura modalitate de a produce o lovitură aeriană a fost închirierea unui elicopter și a unui pilot autorizat, trimiterea lor în aer în momentul perfect și încercarea de a lua câteva „fotografii rapide”. În plus, va trebui să vă înregistrați planurile de zbor și să obțineți permise cu orașul. Nu numai că acest lucru este costisitor, cu un cost serios ridicat de intrare pentru organizații, ci și consumă prea mult timp și resurse – în timp ce poate perturba integritatea evenimentului în sine.Dronele fac fotografiile aeriene mult mai simple, cu o calitate mult mai mare și cu un cost mult mai mic.

Fotografii de mișcare

Videografia Drone este deosebit de populară pentru evenimentele care au o acțiune rapidă, cum ar fi evenimentele sportive. Puteți obține un drone aproape de acțiune, fără a intra în cale, și se poate deplasa și zbura pe teren sau pe teren chiar alături de jucători. Acest lucru se apropie mai mult decât poate un fotograf, activând în același timp fotografii și videoclipuri.

Cum se utilizează videografia cu drone pentru marketing de evenimente

Îndreptați-vă drona în aer pentru a obține o vedere a unei păsări de tot ce se întâmplă în timpul evenimentului (sau pre-sau post-producție). Aceasta captează întreaga experiență într-un mod atrăgător de atenție pe care îl va adora publicul tău.
Transmiteți în direct evenimentul așa cum se întâmplă. Unele drone au capacități de transmisie live, astfel încât puteți filma efectiv evenimentul din mai multe unghiuri pentru a obține un videoclip super-imersiv, pe care urmașii tăi acasă îl pot viziona chiar dacă nu ar putea să-l prezinte la eveniment. Transmisia live funcționează de asemenea excelent pentru a afișa pe monitoare pentru a oferi participanților o experiență mai completă și mai largă. **
Arătați spatele scenei când vă pregătiți pentru eveniment. Fotografiile aeriene ale unei etape în curs de amenajare sau realizarea unei producții pot fi o modalitate excelentă de a genera emoție înainte de eveniment.
Fă fotografii aeriene sau închide fotografii pe care le poți folosi în materialele de marketing pentru următorul eveniment. Fotografia profesională ridică calitatea percepută a unui eveniment, astfel că data viitoare în jurul tău poate atrage și mai mulți clienți (și poate la un punct de preț mai mare).
Pune drona în spectacolul tău! Puteți zbura drone în jurul lor ca parte a divertismentului și / sau le puteți folosi pentru a ajuta participanții la eveniment să vadă alte părți ale scenei sau locației pentru o experiență imersivă unic.
Afișați o imagine de ansamblu a tuturor activităților pe care le oferiți. De exemplu, la un festival de muzică, puteți zbura un drone peste spațiu pentru a afișa mai multe etape și publicuri simultan.
Videografia Drone funcționează bine pentru a evidenția implicarea unui sponsor la un eveniment. Puteți utiliza fotografiile cu dronă pentru a demonstra unde se află standul sponsorului, unde sunt toate semnele lor sau cum participă. Acest lucru funcționează deosebit de bine dacă nu vă înscrieți singur pe eveniment, ci doriți să creați o mulinetă cu toată implicarea.
** Utilizați videografia cu abonamente în tandem cu videoclipuri în direct cu difuzare live pe rețelele de socializare pentru anunțuri de evenimente pentru a vă bucura pe oameni cu adevărat de ce se întâmplă

Cum să poți folosi videografia cu drone pentru evenimentul tău

Dronele produc imagini și fotografii de înaltă calitate, economisind în același timp timp și bani în comparație cu alte forme video tradiționale. Cu o versatilitate nelimitată, puteți face orice, de la înregistrări în format drone live, până la punerea dronei în emisiune!

Ești curios cum ar putea să funcționeze videografia cu drone pentru marketingul dvs. de evenimente? Doriți să profitați la maxim de evenimentul dvs. pentru marketing și divertisment? Contactați echipa noastră pentru a vedea unele dintre fotografiile noastre drone preferate de fani pe care le-am folosit pentru evenimente. Ne bucurăm că vă putem ajuta ideile despre modul în care drone și alte tehnologii fierbinți v-ar putea duce evenimentul la nivelul următor!

Schimb global la revoluția tehnologică
Derulează în sus

error: Alert: Content is protected !!