CUM SA POZEZI CA UN MODEL

Poate cineva să pară un model? Răspunsul ar putea să te surprindă … răspunsul este da.

Iată câteva sfaturi și trucuri pentru a arăta o persoană din interiorul industriei, atunci când este posibil să nu fie cazul. Și, dacă sunteți un model aspirant, asigurați-vă că luați notă de următoarele sfaturi și trucuri.

Regula numărul unu:

Citiți reviste de modă. Revistele de modă vă vor ține la curent cu cele mai recente aspecte și, cel mai important, cu privire la cele mai recente perspective ale industriei de modeling. Acestea sunt minunate nu numai pentru modă, ci pentru noi coafuri și tendințe de machiaj. Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea aspectului de modă de modă, ar trebui să-l intensificați și să consultați publicații mai direcționate, Aceste reviste sunt de fapt pentru modele care activează în industrie și împărtășesc informații privilegiate foarte importante.

Regula numărul doi:

Educați-vă despre designerii industriei modei. Internetul este prietenul tău. Este foarte ușor să accesați Wikipedia și să consultați profilurile majore ale designerilor de modă. Bio-ul lor este acolo, precum și întreaga carieră, astfel încât oricine este într-adevăr capabil să verifice unde se află actualmente eticheta designerului din punct de vedere al producției. Dacă nu știți multe despre modă, o altă resursă este să consultați mai multe bloguri de modă care sunt online. Din nou, Google este prietenul tău.

Regula numărul trei:

Doar fii tu insuti. În timp ce urmărești prin numeroasele reviste de modă de mai sus, este foarte important să găsești un stil și un aspect care să fie cu adevărat ceva cu care te simți confortabil în propria ta piele. În primul rând, selectați haine care reflectă cu adevărat stilul dvs. de viață și nu ceva care este o tendință actuală care pur și simplu nu va funcționa. Un alt element important este să vă dezvoltați cu adevărat aspectul dvs. de semnătură. Multe modele fac acest lucru de la poșete la accesorii la modă, dar rețineți că acest lucru nu trebuie să faceți în fiecare zi.

Regula numărul patru:

Pantofii sunt foarte importanți. Alege stiluri pe care le vei purta în fiecare sezon care funcționează pentru picioarele tale. La urma urmei, nu toată lumea are picioare înguste care pot scoate vindecări de patru centimetri zilnic. Stilul tău de viață intră și în joc aici și ar trebui să selectezi ce funcționează pentru tine. Acest lucru ar putea însemna flip-flop-uri și sandale la modă pentru vară, precum și panele cu croi scăzut sau stiluri de cizme la modă pentru iarnă. Alege pantofii care funcționează pentru tine. La sfârșitul zilei, respectând regulile de mai sus, oricine poate arăta ca un model.

CUM SA POZEZI CA UN MODEL
Derulează în sus

error: Alert: Content is protected !!