Salut lume!

Bine ai venit ! la FOTOPRINTDIGITAL – LABORATORUL DE FOTOGRAFIE

Trebuie sa va marturisim ca echipa noastra cu o experienta de peste 35 ani va sta la dispozitie cu cele mai performante sisteme de prelucrare a fotografiei. Fotografiile trimise spre developare sunt fiecare in parte ajustate : culoare.stralucire,contrast … dupa care se proceseaza, astfel ele vor fi la o calitate extra premium.La noi procesarea se face pe minilaborator digital laser FujiFrontier.

Un minilab digital este o imprimantă de computer care folosește procese fotografice tradiționale chimice pentru a realiza imprimeuri din imagini digitale. Fotografiile sunt introduse în minilab digital folosind un scaner de film încorporat care captează imagini din filme fotografice negative și pozitive (inclusiv diapozitive montate), scanere cu plat, un chioșc care acceptă CD-ROM-uri sau carduri de memorie de la o cameră digitală sau un site web care acceptă încărcări. Operatorul poate efectua numeroase corecții, cum ar fi luminozitatea sau saturația culorii, contrastul, corectarea culorilor de iluminare a scenei, claritatea și decuparea. Un laser, LCD / LED sau Micro Light Valve Array (MLVA) expune apoi hârtia fotografică cu imaginea, care este procesată de minilab exact ca și cum ar fi fost expusă dintr-un negativ.

Prețul unui minilab digital poate ajunge până la 250.000 USD. Un minilab, cum ar fi un Doli DL 1210 are o rezoluție de imprimare de 520dpi, acceptă formatele BMP, JPEG și TIFF și poate imprima până la 8in până la 12in. [4] Cele mai populare mărci includ KIS, Noritsu, Doli și Fuji.

Minilab-urile digitale sunt, în general, prea scumpe pentru utilizarea obișnuită, dar mulți comercianți le cumpără sau le închiriază pentru a oferi servicii de imprimare foto clienților lor. Fotografiile rezultate au aceeași calitate și durabilitate ca fotografiile tradiționale, deoarece sunt utilizate aceleași procese chimice (de ex. RA-4). Acest lucru este adesea mai bun decât se poate obține prin imprimantele tip jet de cerneală casnice, iar pentru imprimeuri mai mici, în general mai puțin costisitoare.

Un nou tip de minilab este laboratorul uscat, care nu necesită utilizarea substanțelor chimice pentru dezvoltator sau fixant și nu necesită umezirea și apoi uscarea printului. Aceste mașini sunt mai ieftine, mai mici și utilizează imprimarea cu jet de cerneală în loc de un proces de dezvoltare chimică. Acest lucru le permite să fie instalate în magazine de vânzare cu amănuntul mai mici, tipografii și stațiuni / locații turistice, care nu ar putea justifica un minilab umed, costisitor, cu un debit mare. Se aplică întrebări standard privind calitatea jetului de cerneală și longevitatea.

Dar stiti cum este, vorba multa saracia omului…

 

Salut lume!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Derulează în sus

error: Alert: Content is protected !!