Laboratorul de fotografieRestaurare fotografii vechiDevelopare poze

Restaurare fotografii vechi

                             Aveti fotografii rupte, deteriorate, vechi, cu pete, ingalbenite de vreme, gresit expuse? Nici o problema! Serviciile de editare foto, reconditionare, restaurareretus imagine prin procesare digitala, ofera o noua sansa fotografiilor din colectia dumneavoastra. Astfel se curata, se repara, se elimina sau se adauga elemente, obtinand produsul final, care este de fiecare data, mai bun decat originalul. 

Evaluarea fotografiilor este gratuita, astfel in cazul in care fotografia este irecuperabila, nu platiti nimic. Dupa procesare veti primi fotografiile reconditionate sau retusate pe suport digital si la cerere, printate pe hartie fotografica, ALBUME FOTO CARTE TIPARITE calendare, postere etc. 

Indiferent de gradul de degradare, merita sa incercati. Plata serviciilor de restaurare-retus se face dupa vizualizarea online a fotografiilor restaurate. Optional fotografiile restaurate se pot inrama profesional cu rame metalice si passepartout. Costurile pornesc de la 20 euro/foto si se majoreaza in functie de gradul de uzura al fotografiilor.

 


Nu sunt produse în această categorie.

Powered by PitchPrint