...
victornitulescu@yahoo.com   +40 763 928 322

Program :   Luni  - Vineri -  08,30 - 17,00

Politica de retur

retur
7 / 100

1.1 Dreptul de anulare a comenzii

Ai dreptul de a anula comanda, indeplinind conditiile de mai jos:

1. Daca nu este finalizata comanda on-line (checkout), poti anula procesul apasand butonul inapoi de pe browser-ul tau.

2. In cazul in care ai finalizat comanda on-line (checkout) si ai primit mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii, poti anula comanda telefonic sau prin mail Comanda va fi anulata numai daca ai transmis mesajul de anulare in termen de 2 ore de la primirea mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii.

 Retururi / modificari

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Ai dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ai primit-o, fara a fi obligat sa ne spui motivul pentru care doresti sa returnezi produsele. In acest caz, platesti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.

Daca motivul returului consta in vicii ale produsului (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu s-a livrat in cantitatea, marimea  sau a fost livrat alt produs decat tipul comandat, etc.) costurile de transport pentru retur vor fi suportate de Fotoprintdigital, doar prin firma de curierat FAN Courier. In cazul in care ai optat pentru un alt serviciu de curierat decat cel agreate (FAN Courier), taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre tine. De asemenea, trebuie te asiguri ca returul va ajunge magazinul nostru din Râmnicu Vâclea ,str. General Magheru,BL A+B-parter,Foto in maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate. Recomandarea noastra este sa trimiti returul in maximum 5 zile de la primirea comenzii.

Pentru a iti exercita dreptul de retur, trebuie  sa trimiti un mail în care să soliciți returul comenzi aplicate,cu datele din comanda Este responsabilitatea ta sa expediezi produsul in aceeasi stare in care l-ai primit. Nerespectarea acestor conditii duce la respingerea cererii de retur de catre Fotoprintdigital

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate trebuie:

a)  fie sa trimiti coletele prin curier rapid la: Fan Curier

Conditii de returnare

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la produsele achizitionate online, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

Produsul trebuie sa fie in ambalajul original si in aceeasi stare in care l-ai primit.

Returul produsului va avea loc in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

Restituirea valorii produselor returnate

In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata.

Daca returul se face prin curier, restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre Fotoprintdigital, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament in contul bancar al cumparatorului,Daca cumparatorul returneaza produsele direct în magazin Fotoprintdigital returul este verificat pe loc in magazin si, daca indeplineste conditiile de returnare descrise cumparatorul primeste, pe loc, contravaloarea produselor returnate, in numerar. 

Derulează în sus
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.