Laboratorul de fotografieCum plătescDevelopare poze

Cum plătesc

Cum plătesc

Este cea mai rapidă și mai ieftină metodă de plată care permite, în funcție de comerciant și de tipul cardului, plată prin puncte de loialitate cât și plată recurentă.

EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a plăților electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard.

Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Sistemul nostru informatic are la dispoziţie metode adecvate pentru protecţia datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum şi a operaţiunilor, tranzacţiilor pe care aceştia le efectuează. EuPlătesc respectă prevederile GDPR și a desemnat la nivelul companiei un angajat care îndeplinește funcția DPO.

Alege la finalizarea comenzii secțiunea plată : card bancar  și plata se efectuează pe loc în condiții de securitate.


Nu sunt produse în această categorie.

Powered by PitchPrint